FAIL (the browser should render some flash content, not this).Hírlevelek listája

2015.07.01.   -   EMH

Tisztelt Ügyfelünk!

Kérem engedje meg, hogy felhívjam szíves figyelmét az alábbiakra.

Egyedi támogatást kaphatnak az önkormányzatok az Európai Mobilitási Hét helyi eseményeihez.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a szeptemberi programsorozat nemzeti koordinátoraként 40 millió forintos keretösszeggel segíti a hazai rendezvények megvalósítását. A támogatást 2015. június 30-ától a keretösszeg kimerüléséig, de legkésőbb 2015. július 20-ig egyedi kérelemben igényelhetik az önkormányzatok és önkormányzati tulajdonban álló szervezetek.

Magyarország tizenegy éve rendezi meg az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Napot szeptember 16. és 22. között. Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi kampányához tavaly 145 hazai település csatlakozott. A fejlesztési tárca idén egyedi támogatás útján elnyerhető összeggel segíti a települések környezettudatos, helyes és biztonságos közlekedést népszerűsítő, szemléletformáló programjainak szervezését.

Az egyedi támogatási kérelem tájékoztatója és feltételei, valamint az egyedi támogatási kérelemhez szükséges adatlap letölthető az alábbi oldalon:

http://emh.kormany.hu/egyedi-tamogatas-az-emh-esemenyeinek-szervezesehez

A fentiek mellett kérem engedje meg, hogy a köztisztviselők napja alkalmából további eredményes munkát kívánjak Önöknek!

További kellemes napot kívánok!

Üdvözlettel,
Dr. Varga Balázs
Absolute Consulting. © 2007 • Minden jog fenntartva. • Készítette: Horizon Webstúdió