FAIL (the browser should render some flash content, not this).Hírlevelek listája

2015.10.25.   -   Zöld beszerzési stratégia és közbesz. terv

Tisztelt Ügyfelünk!

Kérem engedje meg, hogy tárgyi ügyben - csatlakozva legutóbbi hírlevelünkhöz - az alábbiakról tájékoztassuk.

Erőforrás-takarékosság és -hatékonyság javítása érdekében indokolt különböző célok meghatározása, illetve azok elérése érdekében a szükséges intézkedések átgondolása, összegzése.

A zöld közbeszerzés kiterjesztése, annak keretében a kisebb környezeti igénybevétellel és terheléssel járó környezetbarát minőségű termékek előnyben részesítése, a környezeti követelmények fejlesztése, frissítése ma már általános elvárás. (Pl. papír, festék, nyomtatófesték, tisztítószerek, utcai világítási termékek és fa.)

A "Zöld beszerzési stratégia elkészítése" során - az előbbieken túl - lehetőség nyílik egy vagy több környezeti problémára történő összpontosításra is (pl. klímaváltozás vagy a hulladék kérdése), illetve általános követelmények bevezetésére az energiahatékonysággal vagy újrahasznosíthatósággal kapcsolatban.

Tekintettel a fentiekre, kérem engedje meg, hogy felhívjam szíves figyelmét arra, hogy vállalkozásunk vállalja a település "Zöld beszerzési stratégiájának", illetve ezen szempontok alapján az éves összesített közbeszerzési tervének elkészítését.

További információ: http://www.szantoestarsa.hu/dokumentumok/155_10-21-33.pdf

További kellemes napot kívánok!

Üdvözlettel,
Dr. Varga Balázs
Absolute Consulting. © 2007 • Minden jog fenntartva. • Készítette: Horizon Webstúdió