FAIL (the browser should render some flash content, not this).Hírlevelek listája

2016.02.29.   -   Zöldtermék

Tisztelt Ügyfelünk!

Országos hírleveleinknek köszönhetően ügyfeleink, partnereink kérdéseikkel több alkalommal felhívják figyelmünket azon témákra, amelyek egyre jobban foglalkoztatják az adott település lakosságot, az érintett költségvetési szervek vezetőit.

Kérem engedje meg, hogy Irodánkhoz érkezett számos megkeresésre tekintettel az alábbiakra felhívjuk szíves figyelmét.

Cégünk az épített és természeti értékek védelme mellett elkötelezett annak érdekében is, hogy a beszerzési, közbeszerzési eljárások során környezetvédelmi szempontoknak is megfelelő termékek kerüljenek beszerzésre.

Egyes cégek termékpalettáján például már most megtalálhatóak olyan üzemanyag takarékos kenőanyagok, melyek a legmodernebb előírásoknak is megfelelnek. A tisztítószerek között is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a biológiai termékek, ilyenek pl. a baktériumtörzseket tartalmazó készítmények, amelyek kímélik a környezetet és nem károsítják az egészséget. Léteznek olyan speciális samponok is, amelyeket közlekedési eszközök, közlekedési táblák, hidak, felüljárók mosóberendezésekkel vagy kézzel történő tisztítására fejlesztették ki, mely termékek alkalmazhatóak akár élővízzel való érintkezésnél is, mert környezeti károkat nem okoznak.

Tekintettel a fentiekre kérem engedje meg, hogy felhívjam szíves figyelmét arra, hogy cégünk vállalja az ún. "Zöld beszerzési/közbeszerzési stratégia" összeállítását, amellyel a beszerzési, közbeszerzési eljárások lefolytatása támogatható, meghatározva az eljárás során irányadó környezetvédelmi szempontokat.

Amennyiben sikerült érdeklődését felkeltenünk, kérem forduljon hozzánk bizalommal.

Környezetvédelmi tárgyú hírleveleinket az alábbi oldalon olvashatja:

http://www.absoluteconsulting.hu/hirlevel.html

Közbeszerzési tevékenységünkről az alábbi oldalon olvashat:

http://www.absoluteconsulting.hu/kozbeszerzes.html

Elérhetőség: kornyezetvedelem@absoluteconsulting.hu

Üdvözlettel,
Dr. Varga Balázs
Absolute Consulting. © 2007 • Minden jog fenntartva. • Készítette: Horizon Webstúdió