FAIL (the browser should render some flash content, not this).Hírlevelek listája

2016.04.04.   -   Jogszabályok beszerzési stratégia pályázat

Tisztelt Ügyfelünk!

Kérem engedje meg, hogy az alábbiakra felhívjuk szíves figyelmét.

I./ A Magyar Közlöny 2016. évi 44. számában az alábbi jogszabályok jelentek meg:

- 68/2016. (III. 31.) Korm. rendelet Az Országos Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Tervre vonatkozó részletes szabályokról, - 69/2016. (III. 31.) Korm. rendelet Az állami hulladékgazdálkodási közfeladat ellátására létrehozott szervezet kijelöléséről, feladatköréről, az adatkezelés módjáról, valamint, az adatszolgáltatási kötelezettségek részletes szabályairól - 70/2016. (III. 31.) Korm. rendelet A hulladékgazdálkodással összefüggő egyes kormányrendeletek módosításáról, - 71/2016. (III. 31.) Korm. rendelet A hulladékkal kapcsolatos nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettségekről szóló 309/2014. (XII. 11.) Korm. rendelet módosításáról.

Lásd még:

http://www.greendrone.hu/templates/dokumentumok/070_10-40-14.pdf http://www.absoluteconsulting.hu/hirlevel-2016-02-04.html

II./ Tájékoztatjuk Önöket, hogy vállaljuk Zöld beszerzési stratégia (továbbiakban: Stratégia) készítését, amely alapján a beszerzési eljárások keretében biztosítható az emberi szervezetet, valamint a környezet kímélő termékek (bőrbarát termékek, biológiai padló és felülettisztító koncentrátum, stb.) alkalmazása. (Lásd: Bölcsőde, óvoda, iskola, szociális ellátások, műszaki ellátó szervezetek, stb.) A Stratégia tartalmazza azon elvárásokat, amelyeket az előbbiek érdekében a beszerzőnek érvényesítenie kell.

III./ A ZÖLD FORRÁS 2016. évi pályázati felhívása a környezet és természetvédelmi civil szervezetek számára

A Földművelésügyi Minisztérium, mint támogató (továbbiakban: FM) a Nemzeti Környezetvédelmi Program céljainak megvalósítása érdekében az alábbiakban nyilvános pályázati felhívást tett közzé a környezet- és természetvédelmi céllal létrejött, a nemzeti környezet- és természetvédelmi célok elérésében közvetlenül feladatot vállaló civil szervezetek számára.

A pályázati felhívás az alábbi oldalon olvasható:

http://www.greendrone.hu/templates/dokumentumok/071_17-29-00.pdf

Környezetvédelmi tárgyú hírleveleinket az alábbi oldalon olvashatja:

http://www.absoluteconsulting.hu/hirlevel.html

Közbeszerzési tevékenységünkről az alábbi oldalon olvashat:

http://www.absoluteconsulting.hu/kozbeszerzes.html

Elérhetőség: kornyezetvedelem@absoluteconsulting.hu

Üdvözlettel,
Dr. Varga Balázs
Absolute Consulting. © 2007 • Minden jog fenntartva. • Készítette: Horizon Webstúdió