FAIL (the browser should render some flash content, not this).


Az önkormányzatok és különböző gazdálkodó szervezetek részéről megnyilvánuló igény indította Társaságunkat arra, hogy az államigazgatási, közigazgatási és a vállalkozói szférában szerzett tapasztalatokra támaszkodva az alábbi speciális területekre fókuszálva alakítsuk ki szolgáltatásainkat:

Közbeszerzési tanácsadás

.
közbeszerzési igények felmérése;
.
a szervezet átvilágítása;
.
beszerzési szabályzat és terv készítése;
. közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítása;
. szerződések előkészítése, a szerződések teljesítésének felügyelete,

Környezetvédelmi tanácsadás

.
a település környezetvédelmi programjának felülvizsgálata;
.
új környezetvédelmi program készítése;
.
környezetvédelmi célok azonosítása;
. szükséges intézkedések meghatározása

Terület- és
településfejlesztési tanácsadásTerület- és településfejlesztési tanácsadás

Terület- és településfejlesztési koncepciók, valamint stratégiai és operatív programok készítése.
Ipari parkok és vállalkozási övezetek megvalósíthatósági, gazdaságossági és fejlesztési tanulmányainak készítése.
Terület- és településfejlesztési programokhoz kötődő kommunikációs, és PR tanácsadás.

 

 

Társaságunk működése során széleskörű tapasztalatra tett szert területfejlesztési, valamint településfejlesztési tervezési területen. Absolute Consulting Kft. vállalja terület- és településfejlesztés összetett feladatait azzal a céllal, hogy a megbízó partnerek (települések, kistérségek, megyék, régiók, vállalkozási övezetek, ipari parkok és egyéb fejlesztésre szerveződött társulások) tudatos és tervszerű beavatkozással irányíthassák fejlődésüket.

Megbízóink számára olyan komplex szolgáltatáscsomagot kínálunk, amely a koncepciók és stratégiai, valamint operatív programok elkészítésétől, a hazai illetve európai uniós társfinanszírozás megszerzésén át, a projekt megvalósítása alatti technikai segítségnyújtáson keresztül egészen a projekt végrehajtását követő monitoring időszakáig tart. Megbízóinkkal ezért hosszú távú, partnerségi kapcsolatot alakítunk ki, és továbbra is figyeljük a megvalósítást lehetővé tévő fejlesztési forrásokat, illetve az általunk már ismert problémáikra folyamatosan igyekszünk megoldásokat keresni.

Társaságunk saját, több éves munkával finomított módszertannal rendelkezik a programozási dokumentumok elkészítéséhez, amely a magas szintű szakmai ismereteken és a konszenzusos egyeztetéseken alapul az adott térségben élők, valamint az egyéb érintettek bevonásával.

 


 


Absolute Consulting. © 2007 • Minden jog fenntartva. • Készítette: Horizon Webstúdió